Elkészült a Magyar nyelvű webáruház!

Regisztráció

A regisztráció valamint a részvétel a játékban ingyenes és az is marad.
Kérünk, hogy pontosan add meg az adataidat, ingyenes játékunkkal ugyanis valódi pénzt nyerhetsz, amit szeretnénk kifizetni! Az űrlap kitöltése után azonnal egy e-mail üzenetet küldünk, amelynek segítségével a regisztrációdat vissza kell igazolnod.

Figyelem! Lehet, hogy a "levélszemét" vagy "promóciók" mappába érkeznek a leveleink, ott keresd őket, ha nincsenek a bejövő levelek között!
    


Adatvédelmi nyilatkozat

Az fflotto.com weboldal személyes információkat tárol a felhasználókról, amikor igénybe veszik a szolgáltatást a regisztrációjuk által. A weboldal automatikusan is fogad cookie, IP cím információkat a felhasználóktól és ezek az információk tárolódnak a szerveren kizárólag statisztikai célokra. Fflotto nem adja el a felhasználók személyes adatait és nem osztja meg harmadik személlyel sem. A felhasználó e-mail címét kizárólag az fflotto-val kapcsolatos tájékoztató- és reklámlevelek küldésére használja fel. A felhasználó bármikor kérheti adatainak törlését a rendszerből, bármelyik e-mailben szereplő leiratkozás link segítségével. Az oldal üzemeltetője: FFlotto Planet LLC., Delaware.
© 2022 - Minden jog fenntartva

Utolsó regisztrációk

REKLÁM

Segítség az ingyenes játékhoz