Magyar nyelvű segítség a szelvényvásárláshoz - Tartalom

Hogyan működik?

Tartalom

Az alábbi három, egyszerű lépés bemutatja a teljes folyamatot, mostantól a nyerésig. Lejjebb mindegyikhez megtalálod a részletes leírást.

  • 1. Regisztrálj, hozd létre saját „lottó fiókodat” a LOTTER oldalán! Regisztráció
  • 2. Töltsd fel a „lottó fiókod” egyenlegedét! Egyenleg feltöltés
  • 3. Töltsd ki a szelvényt arra a lottóra, amelyikre akarod! Szelvényvásárlás
  • 4. Jelentkezz V.I.P. tagnak, kapd meg a 12x nyereményszorzódat és a fantasztikus,
           exkluzív nyereményeket! Részletek itt.
Rendszeres teendők pedig:

Ez a leírás részletesen ismerteti a szükséges teendőket, de bármilyen kérdésed esetén a Kapcsolat menüpontban tudunk további magyar nyelvű információt adni.

Regisztráció, lottó fiók nyitás

Tartalom

Miért kell regisztrálni?

A LOTTER rendszere független az fflotto.com rendszerétől, hiszen nem mindenki próbálja ki a külföldi lottózást saját tulajdonú szelvénnyel. Aki azonban ezt választja, annak regisztrálnia kell a LOTTER rendszerébe is, hiszen ők fogják a szelvényeket megvenni és a nyereményeket kifizetni vagy a szelvényt odaadni a jogos tulajdonosának, azaz Neked!

Azzal tudjuk megkönnyíteni a regisztrációt ezen az angol (német, francia, spanyol, stb..) nyelvű oldalon, hogy az alábbiakban adunk egy részletes magyar nyelvű leírást hozzá.
Regisztráció

A regisztrációhoz és a "lottó fiók" megnyitásához katt ide a szükséges képernyő egy új ablakban fog megnyílni!

Ha még soha nem játszottál a LOTTER weboldalán nemzetközi lottókon, akkor először regisztrálnod kell, melynek során néhány, a belépéshez szükséges személyes adatot kell megadnod. Ez nem kerül pénzbe, de ekkor még nem is játszhatsz.

Ha játszani is szeretnél, a nyeremények kifizetéshez szükséges adatokat is meg kell adnod, amit úgy hívunk, hogy lottó fiók nyitás. Ahhoz, hogy valódi szelvényt vásárolj, amellyel a milliárdokért játszhatsz majd, meg kell nyitnod és fel is kell töltened valódi pénzzel a lottó fiókodat!

A lottó fiókodba bármikor beléphetsz a regisztrációnál megadott azonosító és jelszó segítségével. Itt található a LOTTER rendszere által nyilvántartott egyenleged, amely szelvények vásárlására alkalmas, illetve ide kerülnek a nyereményeid is. Akkor játszhatsz, amikor csak akarsz, a lottó egyenleged erejéig. A lottó egyenleged egy részét vagy az egész összeget pedig bármikor bankszámládra vagy bankkártyádra utaltathatod. Egyszerű nem? Vágj bele most!

A következő képernyőt látod most:

(Persze, csak ha rákattintottál az előző részben levő gombra!)

A képernyő felső, OPEN YOUR FREE ACCOUNT részén az alábbi öt mező megadása szükséges:

First Name: keresztnév, a vezetéknevedet később kell megadni.

Username: a rendszerben használt felhasználói név, kisbetűkkel. Ezzel és a jelszóval tudsz majd később belépni. Vedd figyelembe, hogy több millió regisztrált játékosunk van, így az egyszerű és rövid nevek, mint pl: „joe” már foglaltak lesznek! Találj ki egy számodra könnyen megjegyezhető, de alkalmas felhasználói nevet!

Password: Jelszó, amit érdemes felírnod még valahova. Nincs megkötés a jelszó hosszára, összetételére vonatkozóan. Ékezetes betűket és speciális írásjeleket nem javaslunk, mert ezeket nem minden esetben lehet ugyanúgy megadni később.

Repeat Password: az előzőleg megadott jelszó, még egyszer.

Email address: e-mail címed, amit a leggyakrabban nézel. Lehetőség szerint a freemail, citromail, hotmail, stb. ingyenes levelezők kerülendőek, mert az általunk küldött fontos levelek - pl. a nyereményedről szólóak - ezeknél könnyen a SPAM (levélszemét) mappában kötnek ki. A gmail levelező vagy egyéb levelezők inkább ajánlottak. De ha be tudod állítani a leveleződet, hogy ne tekintse levélszemétnek a LOTTER által küldött leveleket, (ezek mindig a ...@thelotter.com címről érkeznek) akkor az is jó lesz. Még egy utolsó megkötés: egy e-mail címmel csak egyszer lehet regisztrálni a LOTTER rendszerében.

Miután kitöltötted a mezőket, nyomd meg a SIGN UP gombot!

Ha valami nem volt rendben, akkor a megfelelő mező mellett piros hibaüzenet lesz. A legáltalánosabb hibák: van már ilyen felhasználói név vagy e-mail cím, a két jelszó nem egyezik, vagy valamelyik mezőt üresen hagytad.

Ha kell, javítsd a hibát, ellenőrizd a mezőket és ismét nyomd meg a SIGN UP gombot!

Ha minden rendben volt, akkor a következő üzenetet kapod:

Ezután a képernyő az aktuális nyereményekre vált:

Ezzel kész is van a regisztráció, de a lottó fiók még nem nyílt meg! A lottó fiókod további adatait az első egyenleg feltöltés alkalmával kell megadni. Fizess be most, folytasd a következő "Első feltöltés" résszel!

(Kaptál a LOTTER-től egy angol nyelvű üdvözlő levelet. Vedd fel ezt a küldő címet is a megbízható feladók közé, mert rendszeresen tájékoztatni fognak a nagyobb nyereményekről, akciókról. Bár a levelek angol nyelvűek, de pl. "$70.000.000 Powerball" az minden nyelven azt jelenti, hogy 70 millió dollár a Powerball főnyereménye, nem igaz?!

Lottó fiók nyitás - Első feltöltés

Az első egyenleg feltöltéshez, azaz a lottó fiók megnyitásához katt ide a szükséges képernyő egy új ablakban fog megnyílni!

A megjelent képernyő tetején az alábbiakat látod:

(Előfordulhat, hogy a regisztrációnál megadott felhasználói nevedet és jelszavadat kell előbb megadni.)

Teendőd: nyomd meg a DEPOSIT gombot!

Ezeket az adatokat csak egyszer kell megadnod, mivel ezután a rendszer megjegyzi. Később ki tudod majd javítani őket, ha változnak.

Az alábbi részben végigvezetünk a lottó fiók nyitáson és megejted az első egyenleg feltöltést is, ami után éles szelvényeket vásárolhatsz!

A fenti DEPOSIT gomb megnyomása után megjelent képernyő ilyen lesz:

Az alábbi adatokat kell megadnod:

Last Name: ide csak a vezetékneved kerül. (Amennyiben Dr. előtagot használsz, vagy több vezetékneved van, akkor azt itt add meg. A keresztneved már megadtad a feliratkozásnál (ez a First Name mező volt), így most a rendszerben a teljes neved megvan.)

Street: ide a lakcímkártyádon szereplő lakcím adatok kerülnek (út, utca, tér, stb. és a házszám, emelet, ajtó.)

City: ide a hivatalos lakcímednek megfelelő város kerüljön.

Zip Code: ide a lakcímkártyád szerinti postai irányítószám kerüljön.

Country: az ország, ahol élsz. Elképzelhető, hogy ez a mező már ki van töltve azzal az országgal, amelynek területéről regisztrálsz. Ha nincs kitöltve, úgy bármelyik országot kiválaszthatod, de az itt megadott ország egyezzen meg a hivatalos irataidban szereplő lakcímed országával.

Birthday: ide a születésnapod kerül. Szépen válaszd ki a napot, hónapot és évet, ebben a sorrendben. A rendszer ellenőrzi, hogy elmúltál-e 18 éves.

Phone No: ide a vezetékes telefonszámod írd, amit kötelező megadni. Ha nincs, vagy nem akarod megadni, akkor a mobil telefonszámod is jó lesz. A telefonszámot +36... alakban add meg! Fontos tudnod, hogy senki sem fog felhívni, csak abban a kivételes esetben, ha netán elmulasztanád nagyobb nyereményedet felvenni. (Természetesen a nyereményedet nem tudod elveszíteni, mivel a LOTTER ügynökei gondoskodnak arról, hogy minden nyereményedet kifizessenek és az hozzád kerüljön, megnövelve egyenlegedet!)

Mobile No: ide a mobil telefonszámod kerüljön. Ugyanaz vonatkozik ide is, mint amit elmondtam a vezetékes telefonszámnál.

Keep me posted Amennyiben a pipát bekapcsolva hagyod, a LOTTER angol nyelvű hírlevelet és nagyobb nyereményekről szóló üzeneteket fog e-mail címedre küldeni. Érdemes ezeket megkapnod még akkor is, ha nem tudsz angolul, mivel egy nagybetűs €120 millon szöveg minden nyelven érthető és önmagáért beszél!

Billing details are the same as my personal details Ez azt jelenti, hogy a megadott lakcímed azonos a számlázási címmel. Hagyd így a pipát, hacsak nem akarsz eltérő számlázási címet megadni.

Amennyiben az összes fenti mezőt megfelelően kitöltötted és átnézted, úgy nyomd meg a narancssárga NEXT gombot!

(Az esetlegesen pirossal megjelenő hibákat ki kell javítanod. A leggyakoribb hibák: valamilyen mezőt üresen hagytál, nem pontosan megadott adatok, esetleg nem vagy még 18 éves)

A következő képernyőn a feltöltés módját kell megadnod:

SELECT YOUR PAYMENT METHOD - válaszd ki, hogy milyen módon kívánod a jelenleg nulla egyenlegű lottó fiókodra az első feltöltést megejteni!

A feltöltés módjának kiválasztásához klikkelj a feltöltési módnak megfelelő kis karikába. Ez lehet a felsorolt VISA, MasterCard, Diners Club, JCB bankkártyák egyike, de Skrill/Moneybookers vagy NETELLER elektronikus számla is.

Amennyiben NETELLER vagy Skrill számlát választasz, akkor a következő képernyőn már csak a jól ismert azonosító kódokat kell megadnod, így add meg ezeket és ugord át a leírásnak a következő, bankkártyás részét.

Amennyiben bankkártyát kívánsz használni, készítsd elő a kártyát és válaszd ki a képernyőn a típusát! A rendszer csak akkora összeggel nyitja meg a fiókodat, amit kicsit később meg fogsz majd adni, tehát most még nem történik terhelés! Itt nincsenek rejtett terhelések, összegek, jutalékok, „apró betűs” részek.

Miután kiválasztottad a kártyád típusát, haladj tovább a leírásunk szerint:

Nyomd meg a narancssárga NEXT gombot!

Bankkártya kiválasztása esetén egy ehhez hasonló képernyőre kerülsz:

Ebben a példában a MasterCard bankkártyát választottunk, de a többi esetben is hasonlóak a megadandó adatok.

Card No.: ide a bankkártyád száma, egyben, szóközök és kötőjelek nélkül

Expiration Date: ide a kártya lejárati dátum kerül. Ez más néven az a hónap és év, amíg a kártyád érvényes. (A rendszer nem fogad el olyan kártyát, ami a tárgyhónapban jár le, vagy már azt megelőzően lejárt.)

Card Holder: ide a kártyán szereplő nevet add meg csupa nagybetűvel, ékezetek nélkül. (Ez lehet eltérő is a regisztrációnál megadott névtől, így valaki más kártyáját is használhatod, ha az illető beleegyezett. A nyeremény azé lesz, aki a fiókot megnyitotta, akinek a személyes és lakcím adatait megadtad. Pont emiatt fizetéshez nem csak a saját kártyádat használhatod, hanem családtagodét, barátodét is.)

CVV Number: ide a kártya hátoldalán szereplő három vagy négy számjegyből álló biztonsági kód kerül.

Currency: ide azt a valutanemet válaszd ki a listából, amilyen valutában az elszámolást szeretnéd. Ez lehet eltérő a kártya valutanemétől, ami általában Forint. De egy Euró alapú kártya esetében célszerű itt is eurót választani. Én a Forint alapú kártyák esetében a Dollár elszámolást javaslom, mivel a legtöbb nagy nyereményű lottó játék amerikai. Természetesen Euró, vagy Angol Font is választható, tetszés szerint.

Amennyiben az összes fenti mezőt megfelelően kitöltötted és átnézted, úgy nyomd meg a narancssárga SUBMIT gombot! (Az esetleges pirossal megjelenő hibákat ki kell javítanod. A leggyakoribb hibák: valamilyen mezőt üresen hagytál, nem pontosan megadott adatok, valamint egy bankkártyát csak egy lottó fiókhoz lehet használni.)

Ez a képernyő a tényleges befizetés. Itt kell megadnod, hogy mekkora összeggel töltöd fel lottó egyenlegedet. Ha szelvényt akarsz most venni, akkor fizess be valamekkora összeget!

Ki kell választanod az összeget és a fizetés módját:

Payment Method azaz a fizetés módja. Itt az a fizetőeszköz áll, amit az előbb a regisztrációnál megadtál. A későbbiekben ezek bővíthetőek, így itt egy listát találsz, amiből választhatsz.

Amount válaszd ki a listából valamelyik előre megadott összeget.
(Az 50€, 100€ és magasabb összegek akár hónapokig is elegendőek, illetve kombinációs szelvények vásárlását is lehetővé teszik egyes kiemelt játékokon. Emiatt javasoljuk az 50€ vagy nagyobb kezdeti feltöltést.)

A tényleges fizetés áttekintéséhez a DEPOSIT gomb megnyomásával tudsz továbblépni. Ha megnyomod, a következő ellenőrző képernyőre jutsz:

Mivel pénzről van szó, egy utolsó jóváhagyás szükséges a tényleges fizetéshez. Ha az összeg és a fizetési mód megfelelő, akkor a CONFIRM (Megerősítés) gomb megnyomásával tudsz ténylegesen fizetni.

A gomb megnyomására a fizetési tranzakció azonnal megtörténik és a választott összeg azonnal a lottó fiókod egyenlegét növeli meg, a bankkártyádról pedig levonásra kerül. Ez a pénz már jó helyen van, jó úton vagy egy hatalmas főnyeremény felé! (A fenti példa 50€ befizetését mutatja.)

Sikeres fizetés esetén a fentihez hasonló üzenetet fogsz kapni.  Ezzel a lottó fiókod egyenlegének feltöltése kész, már töltheted is ki a szelvényeket! 

Megveszem a szelvényt most!

Amennyiben nincs megfelelő fizetési fedezet, vagy egyéb technikai okok miatt nem lehetséges a fizetés, úgy a következő üzenetet fogod kapni:

A  CONFIRM  gomb megnyomásával a rendszer ismét megpróbálja a terhelést. A képernyőn látható PREVIOUS gomb megnyomásával visszatérhetsz az összeg kiválasztásához, és választhatsz kisebb feltöltési összeget, vagy más fizetési módot, ha már megadtál olyat.

Mi az a belépés?

A LOTTER weboldalán bármilyen művelethez először be kell, hogy jelentkezz, a regisztrációnál megadott felhasználói neveddel és jelszavaddal. A bejelentkezés után már bármelyik műveletet elvégezheted, mivel egy jó darabig (néhány óra) bejelentkezve maradsz!

Belépés

A belépéshez katt ide

A következő képet fogod látni:

A teendőd csupán annyi, hogy megadod a regisztrációnál már ismert felhasználói nevedet és jelszavadat a Username: (felhasználói név) és Password: (jelszó) rovatokba, majd megnyomod a LOGIN gombot!

A fenti ábrán látszik, hogy erre a képernyő tetején is lehetőséged van, ekkor a felül található kék LOGIN gombot kell megnyomnod!

Lehetőségek, ellenőrzések belépés után

Sikeres belépés esetén, az ábrán látható módon, a képernyő tetején megjelenik a neved és mellette az aktuális egyenleged is, amit rögtön ellenőrizni tudsz:

Ha az egyenleged túl alacsony, célszerű befizetned a további játékokhoz!

Kijelentkezni a LOGOUT gombot megnyomva tudsz, a DEPOSIT gomb pedig befizetésre szolgál.

Ha a LOTTER elfogadta a belépésed, akkor máris vásárolhatsz nemzetközi lottószelvényt, vagy befizethetsz a lottó fiókodra!

Játék a lottón

Tartalom

Hogyan vásárolhatsz szelvényt?

A LOTTER weboldalán a játékhoz először regisztrálnod kell, majd be is kell jelentkezned, ezen felül megfelelő befizetett egyenleggel kell rendelkezned. Ezek után már mehet is a szelvényvásárlás!

Játék

Válassz egy játékot az alábbi listából és kattints rá!

LottóFőnyereményÁtszámolva

A megjelenő ablakban a következőket látod:

(Ebben a konkrét példában a vásárlást az Olasz Superenalottón keresztül mutatjuk be.)

Attól függően, hogy melyik lottót választottad, a képernyő egy kicsit eltérő lehet.

 Gyors összefoglalás, mit fogsz csinálni: 

- ki kell választanod a  számokat  az összes tipposzlophoz
- ezután meg kell nyomnod a PLAY gombot
- ezután még jóvá kell hagynod a szelvényvásárlást

A szelvény ára levonódik a lottó fiókod egyenlegéből. Ezután a LOTTER megveszi a szelvényedet és beszkenneli. A húzás után kiértékeli és kiváltja a nyereményed, ami szintén a lottó fiókodra kerül.

Menjünk bele kicsit a részletekbe!

A felső sárga táblázatban a játék főbb jellemzőit láthatod:


Ezek felsorolva:

A lottó játék neve, a megnyerhető főnyeremény, a főnyeremény átszámolva (a kérdőjelre kattintva), valamint a játék zárásáig hátra levő idő.

Az 1,2,3... számokkal jelölt számtáblázatok szolgálnak a tippek megadására.


Ennek használata:

Egyszerűen csak klikkelni kell a  számokra  a táblázatban és a kiválasztott számok kékre váltanak. Az összes tipposzlopot ki kell töltened!

A  QUICK PICK  gomb automatikusan kitölti a szelvényt véletlenszerű számokkal, de csak azokat a számokat, amelyek még nincsenek megadva.
A  MY LUCKY NUMBERS  gomb a kedvenc számaidat veszi elő ehhez a játékhoz, ha van megadva már ilyen.
A  Kuka  ikon kitörli a már megadott össues tippet.

Kombinációs játékok

Ebben a példában lehetőség van egyéb, kombinációs játékra is, ha a szelvények feletti "Systematic" fülre kattintasz. Az alábbi játék típusok választhatóak ki ebben a példában:

 5 LINES  - 5 normál tipposzlop
 8 NUMS  - 8 szám teljes kombinációja*
 9 NUMS  - 9 szám teljes kombinációja
 10 NUMS  - 10 szám teljes kombinációja
 11 NUMS  - 11 szám teljes kombinációja
 12 NUMS  - 12 szám teljes kombinációja
 14 NUMS  - 14 szám teljes kombinációja

* A kombináció azt jelenti, hogy az általad megadott számok közül bármelyikeket is húzzák ki, az érvényes találatnak számít. A jóval esélyesebb kombinációs játékok természetesen többe kerülnek, de érdemes őket is kipróbálni!

Vessünk egy pillantást a képernyő aljára:

Miután kitöltötted a szelvényt, lehetőséged van több húzásra is előre megvásárolni azt. Ennek legfőbb előnye, hogy teljesen automatikusan történik majd minden: a szelvények megvásárlása, kitöltése a számaid szerint és a nyeremények figyelése. Ráadásul kedvezményt is kapsz. Természetesen ezzel a lehetőséggel nem kötelező élned!

Az alapbeállítás a One-Time Entry, azaz egyszeri fogadás.

A táblázatban választható Multi-Draw azaz több sorsolás is, ahol 5, 10, 25, és 52 sorsolásra előre megválthatod a szelvényeket, a táblázatban jelölt 15-25% árkedvezmény mellett. (Néhány külföldi lottót a hazaitól eltérően hetente többször is húznak, így az 5 sorsolás nem mindenhol jelent 5 hétig tartó játékot.) Az előfizetés során lényeges kedvezményeket kaphatsz (15% - 25%) az egyenkénti szelvány árhoz képest.

Választható még egy Subscription azaz előfizetés opció is, amelynek lényege, hogy a szelvények árát a rendszer nem előre, hanem mindig a sorsolást megelőzően vonja le az egyenlegedből. Az előfizetés 10 sorsolásra szól és amennyiben sikeresen végigjátszod mind a 10 sorsolást, akkor az utolsót ingyen kapod.

Nem marad más hátra, mint a fogadás kifizetése a lottó fiókod egyenlegéből!

A folyamat a PLAY gomb megnyomásával kezdődik. A gombot megnyomva egy ellenőrző képernyőre jutsz, ahol mindent áttekinthetsz ismét:

A ténylegesen levonásra kerülő összeg, a fogadásod ára minden esetben a  Total  rovatban van feltüntetve. Előfordulhat, hogy a fogadásra kedvezményt, visszatérítést kapsz. A fogadást a CONFIRM gomb megnyomásával hagyod jóvá. A gomb megnyomása után a következő képernyőt kapod:

Ez a köszönő képernyő azt jelenti, hogy minden sikerült. Nincs több teendőd a fogadással kapcsolatban! Mostanra következő dolgok történtek meg:

- a fogadás összege levonásra került a lottó fiókod egyenlegéből
- a szelvényt visszavonhatatlanul megvetted
- a szelvényed meg lesz vásárolva az adott országban

GRATULÁLOK!

Sikeresen megvásároltad a szelvényt! Ha akarsz még más lottón is játszani, akkor kezdheted elölről!

FIGYELEM! EZT ÉRDEMES TUDNI, MERT FÉLREÉRTHETŐ!

Előfordulhat, hogy a sikeres vásárlást visszaigazoló képernyő alján különféle ajánlatok jelennek meg, SUBMIT gomb kíséretében! A kedvezményes ajánlatok csupán felajánlások, nem kötelező velük élni.

Egy ilyen tipikus ajánlatra mutat példát a következő ábra.

A Subscribe to this lottery azt jelenti, hogy "előfizetés erre a lottóra". Amennyiben ez van kiválasztva, és a SUBMIT gombot megnyomod, úgy a következő 9 alkalommal is teljesen automatikusan meg fogja vásárolni a rendszer a szelvényt, ugyanazon a módon kitöltve. Ez mindig az adott vásárlásnál kerül levonásra a lottó egyenlegedből, nem előre. Minden 10. vásárlás ingyenes!

A Subscribe to theBig azt jelenti, hogy "előfizetés a legnagyobb nyereményű lottóra". Amennyiben ez van kiválasztva, és a SUBMIT gombot megnyomod, úgy a következő 9 alkalommal a rendszer teljesen automatikusan meg fogja vásárolni azt a szelvényt, amivel éppen a legtöbb pénzt nyerheted. Ennek ára mindig az adott vásárlásnál kerül levonásra a lottó egyenlegedből, nem előre. Minden 10. vásárlás ingyenes!

ÖSSZEFOGLALVA: Nyugodtan élj ezekkel a lehetőségekkel!

Ezt azért tartottuk fontosnak elmondani, mert előfordulhat, hogy valaki úgy nyomja meg az itt levő SUBMIT gombot, hogy nem tudja, hogy ezzel további kilenc szelvény megvásárlására kötelezi el magát. Ebben az esetben nyilván meg is lepődik, hogy a lottó egyenlege terhére további szelvényvásárlások történnek, automatikusan.

Azonban ennek tudatában és a  kedvezményeket tekintve az előfizetéses játék kifejezetten ajánlott! 

Lottóhúzások eredményei

Tartalom

Kell-e rendszeresen nézni az eredményeket?

Természetesen lehet, de nem szükséges, mivel a LOTTER egyik fő előnye, hogy megteszi ezt helyetted!
Persze bármikor lekérdezheted nyertes szelvényeidet itt, fogadásaidat pedig itt.

A LOTTER a nyereményeid összegét automatikusan, levonások nélkül hozzáírja egyenlegedhez!
A 2.000€ feletti nyereményeknél az automatikustól eltérő eljárás van érvényben.

Lottóhúzások eredményei

A húzások eredményeinek táblázatos összefoglalásához kattints ide!

A legutolsó húzási eredmények ebből a táblázatból olvashatóak ki. A lista sorrendjét a  Lottery  vagy a  Date  fejlécekre kattintva lehet átrendezni.

A név szerint rendezett lista becsapós, mert pl. az amerikai Powerball nem a "p" betűnél lesz, hanem az "u"-nál, mivel így van beírva: U.S. Powerball.

A  Date  oszlop a számhúzás dátuma, európai idő szerint. (Ez az amerikai lottók esetében az időzónák miatt természetesen eltér azok tényleges sorsolásától.)

A listán olyan játékok eredményeit is nyomon lehet követni, amelyek az alacsony nyereményeik miatt nem játszhatóak meg a oldalon, mint pl. a Japán vagy a Román lottó.

A fenti táblázat egy gyors összefoglalás, de ha előző húzások eredményére vagy kíváncsi, vagy az adott játék nyeremény osztályaira, akkor kattints rá az adott sorra!

Ebben a példában a U.S. Powerball játékot mutatjuk be:

Az ábránk tetején, a U.S. - POWERBALL WINNING NUMBERS felirat alatti választólistából a húzás száma/dátuma alapján ki tudsz választani egy tetszőleges, korábbi lottósorsolást.

A kiválasztás után kisvártatva megjelennek a választott sorsoláson kihúzott számok valamint az egyes nyerőosztályokban kifizetésre került nyeremények is.

Mit lehet ellenőrizni?

Belépés után, ha már nyitottál lottó fiókot, akkor az alábbi ellenőrzéseket tudod innen gyorsan elvégezni:

Mennyi a lottó fiókom egyenlege?

Katt ide az egyenleged ellenőrzéséhez.

Az  ACCOUNT INFO  táblázat a képernyő jobb felső sarkában fog megjelenni. A nálad megjelenő táblázat az itt megadottól eltérhet, kevesebb sort is tartalmazhat.

A  Balance  a játékra használható valódi egyenleged. (Ugyanez a képernyő tetején is állandóan leolvasható a LOTTER logója mellett.)

A  Real Money  (valódi pénz) annyiban tér el a Balance egyenlegtől, hogy az itt megadott összeget a játék mellett fel is lehet venni, azaz nem tartalmaz bónuszt vagy más ingyenes kedvezményt. Ez a kifizethető összeg. (Példák: Ha pénzt fizetsz be, vagy nyersz valamelyik lottón, akkor az mind ide kerül, mert ezek felvehető pénzek. Ha az oldal ajándékba ad neked pénzt, akkor azt nem veheted fel, csak eljátszhatod.)

A  Wins Paid Out  az eddig a lottó egyenlegedhez írt nyereményeidet jelenti.

A  Discounts Received  az eddig összesen kapott kedvezmények összege.

A  Bonuses Used  az eddig felhasznált bónuszok összege.

A kedvezmények és bónuszok között az a különbség, hogy kedvezményt a szelvények árából %-osan kaphatsz, míg bónuszt (eljátszható pénzt) maga az oldal adhat bizonyos körülmények között. Egy ilyen bónusz az "első játék bónusz", azaz a legelső lottószelvény árát bónuszként visszakapod. Akkor is visszakapod, ha ez egy több száz € értékű kombinációs szelvény volt.

Láthatnám a szelvényt, amit megvettem?

Az eddig vásárolt szelvények megtekintéséhez Katt ide

A képernyőn láthatóak az eddig megvásárolt szelvényeid (ha vannak).


Bármelyikre rákattintasz, megjelennek a szelvény részletes adatai és maga a szkennelt lottószelvény is. Ez utóbbi csak a vásárlást követő néhány óra után.

Van nyertes szelvényem?

Az nyertes szelvényeid megtekintéséhez Katt ide

Ha voltak már nyertes szelvényeid, akkor azok táblázatosan fel lesznek itt sorolva.


Szintén bármelyikre rákattinthatsz a részletekért. Ha még nem nyertél, akkor az üzenet a következő:


Egyenleg feltöltés

Tartalom

Mikor kell egyenlegedet feltölteni?

A LOTTER weboldalán belépés után a felső sorban bármikor megtekintheted a játékra fordítható egyenlegedet. Amennyiben játszani szeretnél és ez túl kevés, vagy nulla, akkor kövesd a továbbiakat!

Egyenleg feltöltés menete

Belépés után az egyenleged feltöltéséhez Kattints ide!

Itt azt kell megadnod, hogy melyik fizetési módon és mekkora összeggel töltöd fel lottó egyenlegedet.

Ki kell választanod az összeget és az egyenleg feltöltés módját:

Payment Method azaz a fizetés módja. Itt az a fizetőeszköz áll, amit az előbb a regisztrációnál megadtál. A későbbiekben ezek bővíthetőek, így itt egy listát találsz, amiből választhatsz.

Amount válaszd ki a listából valamelyik előre megadott összeget.
(Amennyiben Dollár alapon regisztráltál, akkor a lista is US$ alapú lesz.) Az 50€, 100€ és magasabb összegek tovább elegendőek, illetve kombinációs szelvények vásárlását is lehetővé teszik egyes kiemelt játékokon.

A tényleges fizetés áttekintéséhez a DEPOSIT gomb megnyomásával tudsz továbblépni. Ha megnyomod, a következő ellenőrző képernyőre jutsz:

Mivel pénzről van szó, egy utolsó jóváhagyás szükséges a tényleges fizetéshez. Ha az összeg és a fizetési mód megfelelő, akkor a CONFIRM (Megerősítés) gomb megnyomásával tudsz ténylegesen fizetni.

A gomb megnyomására a fizetési tranzakció azonnal megtörténik és a választott összeg azonnal a lottó fiókod egyenlegét növeli meg, a bankkártyádról pedig levonásra kerül. (A fenti példa 50€ befizetését mutatja.)

Sikeres fizetés esetén a fentihez hasonló üzenetet fogsz kapni.  Ezzel a lottó fiókod egyenlegének feltöltése kész, már töltheted is ki a szelvényeket! 

Szelvényvásárláshoz katt ide!

Amennyiben nincs megfelelő fizetési fedezet, vagy egyéb technikai okok miatt nem lehetséges a fizetés, úgy a következő üzenetet fogod kapni:

A  CONFIRM  gomb megnyomásával a rendszer ismét megpróbálja a terhelést. A képernyőn látható PREVIOUS gomb megnyomásával visszatérhetsz az összeg kiválasztásához, és választhatsz kisebb feltöltési összeget, vagy más fizetési módot, ha már megadtál olyat.

Nyeremény kifizetés

Tartalom

Mikor lehet a nyereményt felvenni?

A nyeremények a Real Money (valódi pénz) egyenlegedet növelik. A LOTTER szabálya az, hogy a valódi pénz egyenlegedet bármikor teljes összegben felveheted. (Az aktuális egyenlegedet itt kérdezheted le.)

Nyeremény kifizetés

Belépés után az egyenleged kifizetéséhez kattints ide!
Általános tudnivalók a nyereményekről

A LOTTER a nyerést követően néhány munkanapon belül a lottó fiókodra automatikusan jóváírja a kisebb nyereményeket, amelyek nem érik el a 2.000€ összeget. Ezen összeghatár fölött kapcsolatba lépnek veled e-mailben és telefonon is, hogy a kifizetéshez szükséges lépéseket együtt megtegyétek.

Kifizetni a  Real Money  (valódi pénz) egyenlegedet lehet. Amennyiben az egyenleged nem éri el a legalább 10€-t akkor nem is érdemes a kifizetésbe belekezdened.

Kis, néhány tíz € értékű nyereményeket a bankkártyádra, Neteller vagy Moneybookers számládra lehet kérni. A tranzakció 1-3 nap alatt megtörténik.

Közepes, 50€-t meghaladó egyenleg esetén már a bankszámlára utalás is kérhető, ami 5-10 munkanapig is eltart.

2.000€ feletti nyereményeknél az eredeti lottószelvényt is meg lehet kapni, így abban az esetben az eljárás már országonként eltérő. De természetesen a lottó fiókon keresztül is elintézhető, ebben az esetben a bankszámlára utalás az egyetlen nyeremény felvételi mód.

40.000€-t meghaladó nyeremény esetében egy speciális verifikációs eljárás szükséges. Ez egy fényképes igazolvány és a lakcímedet igazoló dokumentumok szkennelését és beküldését jelenti. Ezután személyesen kell intézned a többit. A LOTTER hozzájárulhat útiköltségedhez és egyéb kiadásaidhoz. A részletes eljárást telefonon tudja meg a szerencsés nyertes. Ekkora nyeremény kifizetése a LOTTER történetében már többször megtörtént, román, amerikai, dél-afrikai nyertesek részére is.Belépés után az egyenleged kifizetéséhez kattints ide!

Ha nincs elegendő kifizethető egyenleged, akkor az alábbi képernyő fog megjelenni:

Ha van elegendő kifizethető egyenleged, akkor ez a képernyő fog megjelenni, :

Attól függően, hogy mekkora a lottó fiók egyenleged, különféle kifizetési módszerek közül válogathatsz. Ebben a példában 50€ feletti egyenleg van, így az összes kifizetési módszer lehetséges.

Ebben a leírásban három példát adunk:

1. Kifizetés bankkártyára itt
2. Kifizetés moneybookers/skrill számlára itt
3. Kifizetés bankszámlára itt

 Példa: 100€ kifizetése bankkártyára 

A bankkártyás fizetéshez a  Payment Method  választólistából a megfelelő bankkártyát ki kell választanod (esetleg több is lehet, ha már több bankkártyáról fizettél be):

Ezután meg kell adni a kifizetendő összeget, majd a WITHDRAW gombot megnyomni:

Ez egy ellenőrző képernyő, ( REVIEW YOUR WITHDRAWAL ) ahol át lehet tekinteni a bankkártyára utalás főbb adatait. A bankkártya utolsó négy számjegye alapján ellenőrizd, hogy erre a kártyára gondoltál-e. Ellenőrizd az összeget is.

Amennyiben javítani akarsz az összegen, a PREVIOUS gombot nyomd meg.

Amennyiben minden rendben van, a CONFIRM gombot kell megnyomnod.

GRATULÁLOK!

Ezzel a kifizetés kész, az összeg 1-3 munkanapon belül a kiválasztott bankkártyádon megjelenik! Az összegből a LOTTER semmit sem von le, ellenben a bankod alkalmazhat valamennyi jutalékot a beérkező összegre, így esetleg valamivel kevesebb pénzt kaphatsz.

A kifizetés részleteit ki is nyomtathatod a PRINT gombra kattintva.

 Példa: 250€ kifizetése Moneybookers / SKRILL számlára 

Amennyiben a  Payment Method  választólistában a Moneybookers is szerepel, úgy ezt a fizetési módot is választhatod. Akkor fog szerepelni a listán, ha befizetésnél már használtad a Moneybookers számládat.

Add meg a kifizetendő összeget és nyomd meg a WITHDRAW gombot!

Ez egy ellenőrző képernyő, ( REVIEW YOUR WITHDRAWAL ) ahol áttekintheted a Moneybookers számládra utalás főbb adatait. Ellenőrizd az összeget is.

Amennyiben javítani akarsz, a PREVIOUS gombot nyomd meg.

Amennyiben minden rendben van, a CONFIRM gombot kell megnyomnod.

GRATULÁLOK!

Ezzel a kifizetés kész, az összeg 1-3 munkanapon belül a Moneybookers/SKRILL számládon megjelenik! A LOTTER nem von le az összegből semmi jutalékot, de a Moneybookers sem. Amennyiben eltérő devizában vezeted a LOTTER és a Moneybookers számládat, úgy az alkalmazott keresztárfolyam általában kedvező lesz.

A kifizetés részleteit ki is nyomtathatod a PRINT gombra kattintva.

 Kifizetés bankszámlára 

Ezt a kifizetési módot csak 50€ feletti és 40.000€ alatti összegekre lehet kiválasztani a  Payment Method  választólistából. Amennyiben nincs a számládon legalább 50€, úgy ez az opció nem jelenik meg.

Természetesen ehhez a kifizetési módhoz rendelkezned kell egy bankszámlával. Ez Forintban vezetett számla is lehet természetesen. Bármilyen és bárki nevén levő bankszámlát megadhatsz, de saját érdekedben lehetőleg a saját bankszámládat használd!

A hazai bankok magas jutaléka miatt (tipikusan 10-50€) csak a több száz Euró értékű nyereményeket érdemes felvenni bankátutalással.

A "Bank Transfer" kiválasztása és az összeg beírása után nyomd meg a WITHDRAW gombot!

Az egyes sorok kitöltése a következő:

Account Holder: A számlatulajdonos személy neve, akié a bankszámla.

Branch Address: A számlavezető bankfiók címe. (Utca, hsz.)

Branch City: A város, ahol a számlavezető bankfiók van.

Branch Zip Code: A számlavezető bankfiók irányítószáma.

Branch Country: A számlavezető bank országa. Kiválasztandó a listából.

IBAN No.: Bankszámlaszám, IBAN formátumban. (Magyarországon "HU"-val kezdődő hosszú számsor.) A bankkivonaton általában szerepel, de ennek hiányában a számlavezető banktól kell megkérdezni.

Bank Name: A számlavezető bank neve. (OTP, Erste, Raiffeisen, stb.)

SWIFT Code/Bank Code: A számlavezető bankfiók SWIFT kódja. Ez a szám beszerezhető a bankkivonatról, vagy a számlavezető bankból.

Az adatok kitöltése és ellenőrzése után nyomd meg a NEXT gombot!

A képernyőn az átutalás főbb adatai láthatóak, ellenőrzési céllal.

Amennyiben javítani akarsz, a PREVIOUS gombot nyomd meg.

Amennyiben minden rendben van, a CONFIRM gombot kell megnyomnod.

GRATULÁLOK!

Ezzel a kifizetés kész, az összeg 5-10 munkanapon belül a bankszámládon megjelenik! (A gyakorlatban a hazai bankok lassúsága miatt 10 nap is előfordult már.) A bankod további jutalékot vonhat le az összegből, tipikus a 10-50€ közötti összeg. Emiatt ezzel a módszerrel csak több száz € vagy US$ felvétele javasolt.

A kifizetés részleteit ki is nyomtathatod a PRINT gombra kattintva.

Szelvény árak

Tartalom
A leggyakoribb játékok árai:

JátékUS$tipposzlopokLegnagyobb nyeremény
Powerball (USA)$15.00€11.403 tipposzlop ára$656 millió
Euromillions (Európa)$18.81€15.003 tipposzlop ára€190 millió
Superenalotto (Olaszország)$9.50€7.505 tipposzlop ára€177,8 millió

Saját szelvényedet, amivel egyedül nyerhetsz, szerződött partnerünknél, a LOTTER-nél veheted meg. A következő részek lépésről-lépésre mutatják meg, hogyan használd ezt a lottószelvény-web áruházat.

Mikor, kivel érdemes kapcsolatba lépni?

Mi az fflotto-nál szívesen veszünk bármilyen megkeresést, ehhez kattints ide!
A LOTTER ügyfélszolgálata angol és orosz nyelveken telefonon hívható, az írásos üzeneteket pedig az oldal elérhető nyelvein (Német, Spanyol, Francia, Olasz, Orosz, Svéd, Portugál, Kínai, Japán) válaszolják meg.

Kapcsolat

Az ügyfélszolgálat céges elérhetőségeihez kattints ide!

Az ügyfélszolgálat kapcsolati képernyőjéhez és telefonszámához kattints ide!

A képernyőn megjelent telefonos ügyfélszolgálat bármelyik napon angol és orosz nyelveken hívható:

A képernyő alján látható kapcsolati képernyő azonnali üzenetet képes küldeni a LOTTER ügyfélszolgálatához, ahol írásban válaszolnak az angolul vagy a kezelt nyelveken (Német, Spanyol, Francia, Olasz, Orosz, Svéd, Portugál, Kínai, Japán) írt üzenetre.

Írásos üzenet küldéséhez a Topic listából ki kell választani a témát, majd a Subject listából az altémát. Meg kell írni a Your Message rovatba az üzenetet, majd a SEND gombot meg kell nyomni.

A SEND gomb megnyomása után az üzeneted elküldését a rendszer barátságosan nyugtázza:

"Köszönjük! Ügyfélszolgálatunk megválaszolja a kérdésed olyan gyorsan, ahogyan csak lehet" - de azért tapasztalatunk szerint számolj esetenként 1-2 munkanappal.

De hogyan olvashatod el a választ?


Az kérdéseidet és az ügyfélszolgálattól beérkezett válaszokat ide kattintva tekintheted meg!

A megjelent listában az általad küldött és a válasz üzenetek egyaránt láthatóak, időrendben. Kattints az adott sorra az üzenet megtekintéséhez!

Utószó

Tartalom

UTÓSZÓ

Talán idegennek, izgalmasnak tűnnek számodra ezek az ismeretlen külföldi lottók. De ha elképzeled, hogy a legtöbb nemzetközi lottón állandóan milliárdokat nyerhetsz, elképzeled, hogy ezeket is a helyi országok (legtöbbször állami tulajdonú cégei) üzemeltetik, valamint elképzeled, hogy a nyereményeik így garantáltak, akkor igazán nincs miért haboznod!

„Az akadály az a rémisztő dolog, amelyet csak
akkor látunk, ha levesszük szemünket a célról.”
   /Henry Ford/

Legyen hát célod nyerni és sikerülni is fog! Részemről sok örömöt kívánok mind az ingyenes, mind pedig az itt ismertetett valódi játékhoz!

   Julien Sachs - CEO

Legyen hát célod nyerni és sikerülni is fog! Részemről sok örömöt kívánok mind az ingyenes, mind pedig az itt ismertetett valódi játékhoz!

   Julien Sachs - CEO