Elkészült a Magyar nyelvű webáruház!

Gyakran ismételt kérdések

Mi az fflotto?

Az Első Ingyenes Lottó - valódi szelvényekkel. Minden héten, akár többször is játszunk különböző lottókon! Ha megnyerjük a főnyereményt (amit együtt meg fogunk nyerni!), akkor azt egyenlően elosztjuk játékosaink között. Regisztrálj és Neked is jut belőle akár több millió Ft is! Részvételed ingyenes, a szelvények árát mi álljuk!

Ezt leírjuk még egyszer, mert sokan nem hiszik el: Neked ez nem kerül semmibe és soha nem is fog! Tarts velünk a játékban, regisztrálj és vedd ki a részed a főnyereményből!

Ez valami vicc, vagy átverés?

Nem. Az fflotto valódi lottószelvényt vásárol, hetente akár többet is. (Itt jobb oldalon, kicsit lejjebb láthatod is az utolsó szelvényeket.) Amelyik játékunkra jelentkezel, annak a szelvénynek résztulajdonosa leszel, a nyereményéből pedig részesedni fogsz. Mindez ingyenes. Közös akarattal nyerni fogunk, a kérdés csak ez: Benne leszel a csapatban? Már több, mint 17 ezren vagyunk, nézd csak meg a facebook rajongók számát!

Hogyan játszhatok ingyen?

Először is regisztrálnod kell, ezután fent az "INGYENES JÁTÉK" menüpontra kattintva jelentkezhetsz az éppen aktuális lottó játékokra. Egy kattintás az egész és ezzel már benne is vagy a csapatban.

 

Hogyan regisztrálhatok?

Ehhez a felső menüben kattints a "REGISZTRÁCIÓ"-ra és add meg a kért adatokat. Nem kell megijedni, a születési időpontra az életkor ellenőrzés miatt van szükség, de nyeremény felvétele esetén ennek majd stimmelnie is kell!

 

Hogyan kapom meg a nyereményt?

Amikor majd nyerünk egy szelvényünkkel, úgy azt az adott országban beváltjuk és a kapott nyereményt a szabályzatunk szerint elosztjuk azon játékosaink között, akik jelentkeztek arra a játékra. A nyeremény kifizetéséhez további adatokat kérünk majd be a nyertes játékosoktól, hogy a nyereményt helyi képviselőnk át tudja utalni, vagy az erről szóló csekket ki tudja állítani.

Ki lehet játékos?

Minden olyan magánszemély, aki betöltötte a 18. életévét. Egy személy csak egyszer regisztrálhat, függetlenül attól, hogy esetleg több e-mail címmel is rendelkezik. Egy számítógépről több különböző személy is jelentkezhet.

Minden játékra jelentkeznem kell?

Igen, célszerű. Minden játékról e-mail értesítést küldünk, hogy ne maradj le egyről sem. Csak az részesül a nyereményből, aki arra az adott nyertes játékra jelentkezett! Ha netán elmulasztottad, nem baj. Majd jelentkezel a következőre. Az egyik úgyis a nyertes játék lesz! Összefoglalva: nem elég csak regisztrálni, a játékokra jelentkezni is kell. Ennek módját fentebb leírtuk.

Ha ingyenes, mi a jó ebben az fflotto-nak?

Az fflotto egy internetes lottózó, ahol saját szelvényt is vehetsz sorbanállás nélkül, akár a parányi nyereményű hazai ötös- és hatoslottóra is. A saját szelvény vásárlása már pénzbe kerül, de egyáltalán nem kötelező. Az itt meghirdetett szolgáltatás, a regisztráció és a közös játékban való részvétel teljesen ingyenes és az is marad.

Mivel 100%, hogy megnyerünk egy jackpotot, ebből a szabályzatunk szerint mi is részesedni fogunk, így részünkre a szelvények folyamatos vásárlása és a szolgáltatás nyújtása meg fog térülni. Mi hiszünk abban, hogy egységben az erő és ezt bizonyítjuk is azzal, hogy folyamatosan, pénzért szelvényeket veszünk.

Bárhonnan regisztrálhatok?

Igen. Az fflotto egy nagy nemzetközi játék, amire a világ minden pontjáról regisztrálhatsz, bármilyen nemzetiségű is vagy.

Mik azok a játék csoportok?

A játékra nagyon sokan jelentkeznek a világ minden tájáról. Azért, hogy a nyereményed minél magasabb összeg lehessen, a játékosainkat csoportokra osztjuk. Minden csoportnak más és más lottószelvénye van, így Neked az az érdeked, hogy a Te csoportod nyerjen. Egy adott csoportban a létszám tehát korlátozott. Ha egy csoport betelik, egy következő automatikusan elindul.

Mit adnak játékosaink cserébe?

Az ingyenes játékért csak a figyelmedet és a szándékodat várjuk el, hogy nyerjünk! Az oldalunkon és a hírleveleinkben megjelenhetnek reklám jellegű üzenetek is, amelyeket minden esetben ellátunk "REKLÁM" felirattal.

Volt már nyeremény kifizetés?

Eddig még nem volt telitalálatunk, vagy közel telitalálatunk, ami akkora nyereményt hozott volna, hogy azt szétoszthassuk. Mindazonáltal számos esetben nyertünk kisebb összegeket, amelyeket bár szétosztani nem tudtunk, de a szabályzatunk szerint további szelvényeket vásároltunk belőle.

Utolsó regisztrációk

REKLÁM

Utolsó szelvényeink

Segítség az ingyenes játékhoz